Alig egy hét telt el a filter:max Virtuális Security Konferencia óta és máris tálcán kínáljuk nektek a bemutatott technológiákat. Ha részt vettetek azért, ha pedig ki kellett hagyjátok, akkor pedig csak azért is érdemes kattintani a tartalmakra, elmélyedni bennük újra, felidézve, átgondolva, vajon a Ti szervezetetek melyik megoldással fejleszthető a leghatékonyabban.

filter:max Virtuális Security Konferencia utózönge 

Igazi siker számunkra, hogy rendezvényünkön több, mint 100 résztvevő volt jelen, és számos technológia szinte azonnal be is robbantotta az érdeklődést. Nagyon köszönjük a figyelmeteket!

 

A társadalmi felelősségvállalásunk jegyében, ígéretünk szerint, 350.000.- forinttal támogathatjuk az #etesdadokit kezdeményezést. Ezt nektek köszönhetjük!

 

Résztvevői vélemények a filter:max Virtuális Security Konferenciáról:

 

„Jól tematizált konferencia volt, nagyrészt kiváló előadásokkal”

 

„Jó előadók és témák, jól megszervezett, barátságos hangulat, gratulálok!”

 

„Szerintem nagyon színvonalas volt a rendszervény főleg, hogy ebben az "időben" meg tudtátok valósitani Gratulálok. Szívesen csatlakoznék más ilyen jellegű rendezvényhez is.”

 

Hálásak vagyunk a pozitív visszajelzésekért!

 

A konferencia prezentációit itt érhetitek el az előadások videóit pedig a youtube csatornánkra kattintva nézhetitek meg. A csatornán megtaláljátok korábbi rendezvényeink anyagait is, illetve feliratkozhattok, hogy azonnal értesülhessetek az újdonságokról.

 

Előadásainkban górcső alá vettük a vállalati hozzáférések accountok védelmével kapcsolatos problémákat, Shadow IT, Account Takeover, Privilegizált Account Management szempontokból. Ezután a felhő biztonsági megfelelőségével, Cloud platformok és remote kliensek biztonságosabbá tételéről láthattatok előadásokat. Volt szó a security operations folyamatok automatizálásáról és a legújabb detekciós és validációs megoldásokról. Nem hagyhattuk ki a legalapvetőbb támadások elleni örökzöld témakört az antivirus/antimalware megoldásokat sem, majd zárásként a vállalati adatvagyon manageléséről, GDPR megfelelőségről és adatkormányzásól is hoztunk nektek egy itthon még friss, izgalmas technológiát.

 

Ha bármilyen kérdés maradt bennetek vagy szeretnétek konzultálni valamelyik virtuális konferencia előadónkkal, kattintsatok az alábbi gombra és küldjetek üzenetet nekünk. Hamarosan újra találkozunk!