Szolgáltatások

Management támogatás, IT stratégia, szabványi megfelelések az információbiztonsági szolgáltatások fókuszában

Megoldásaink ötvözik a cutting edge/élvonalbeli technológiát az aktuális szabályozói és szabvány környezetbe adaptált információbiztonsági szolgáltatásokkal, arányosak az üzleti igényekkel és fenntartható üzemeltetési környezetet eredményeznek.

A kor kihívásainak megfelelő információbiztonsági szolgáltatások integrálása

Az információbiztonsági vészhelyzetek, kibertámadások egyre szofisztikáltabb formában való megjelenésével és fejlődésével párhuzamosan a védelmi stratégiákba való befektetések is drasztikusan növekedni kényszerülnek. A szerteágazó törvényi és felügyeleti szervek által diktált megfelelések folyamatos készenlétbe állítják a vállalatok dedikált szakembereit.

A modern vállalatoknak mérettől és tevékenységtől függetlenül szükségük van arra, hogy a tulajdonosi elvárásokat, üzleti igényeiket a szektorra vonatkozó szabályozói környezetbe illeszkedő, méretarányos és hatékony informatikai szervezet szolgálja ki.

A filter:max Kft. olyan módon támogatja a vállalatokat ennek elérésében, hogy hatékony és az információbiztonságot célszerűen alkalmazó irányítási rendszereket dolgoz ki, azaz:

  • lebontja a szervezetre háruló kötelezettségeket,
  • értelmezi az üzleti igényeket és
  • mindezt széleskörű információbiztonsági ismeretek mentén megfelelő folyamatokba és technikai kontrollokba szervezi. 

Management támogatás, IT stratégia, szabványi megfelelések az információbiztonsági szolgáltatások fókuszában

Megoldásaink ötvözik a cutting edge/élvonalbeli technológiát az aktuális szabályozói és szabvány környezetbe adaptált információbiztonsági szolgáltatásokkal, arányosak az üzleti igényekkel és fenntartható üzemeltetési környezetet eredményeznek.

Információbiztonsági szolgáltatások technológiai támogatással

Portfóliónk két meghatározó szegmense a hálozatbiztonságot szolgáló technológia szakértő kezelése és a tanácsadói szolgáltatások magas színvonalú szervezése.

Több száz sikeresen végrehajtott információbiztonsági projektet tudhatunk a hátunk mögött. Mérnökeink, szakértő tanácsadóink magasan képzett szakemberek, akik:

  • komplex megoldásokkal segítik a vállalatokat üzleti céljaik elérésében,
  • szabályozói környezetükbe való megfelelő illesztésben, 
  • informatikai hálózataik biztonságos kialakításában, valamint a teljes rendszer fenntarthatóságában.