2020 nagyobb változást hozott az IT és IT biztonsági területeken, mint bárki gondolta volna. A lassú trendek és hosszú távú stratégiák helyett, azonnali döntések, változtatások és projektek vették át az irányítást az életünkben. A hirtelen jött válság kezelése után most, egy pillanatra ismét hátra kell dőlnünk, hogy megvizsgáljuk, hosszú távon milyen irányba is tartunk, megfelelőek-e a gyorsan bevezetett megoldásaink, hogyan fog megváltozni a cég IT biztonsági stratégiája a távmunka tapasztalatok fényében.

Virtuális Security Konferencia 2020

  • Account Protection

  • Cloud Security

  • SOC & Automatizálás

  • Antivírus

  • Enterprise adatklasszifikáció és adatmenedzsment

 

A fenti öt szegmensben, összesen 13 előadással készülünk két nap alatt. Bemutatkozik a Scirge, a hazai fejlesztésű Account Takeover prevenciós platform, valamint mesélünk nektek a Spycloud-ról, a világ legnagyobb kiszivárgott account adatbázisát építő intelligencia szolgáltatójáról. Ugyanebben a szekcóban még a Thycotic megoldásáról is lesz szó, amivel a különösen fontos privilégizált accountok használatát tudjátok felügyelni.

A legnagyobb, Cloud Security szekciónk előadásait a pénzügyi tevékenységet folytató cégek számára esszenciális MNB elvárásokkal fogja kezdeni tanácsadó partnerünk, Váraljai Csaba. A felhő szolgáltatások biztonságára vonatkozó elvárások mindenki másnak is hasznosak lehetnek, ezért a Forcepoint CASB és Cloud DLP  előadásából megtudhatjátok, hogyan lehet a felhő migrációs projekteket megfelelő kontroll, compliance és felügyeleti megoldások mellett végrehajtani hibrid infrastruktúrák esetén.

A legelterjedtebb céges felhőszolgáltatás, az O365  felhasználóinak ad azonnali rálátást és tűpontos riasztásokat a Vectra Cognito előre tanított AI alapú detekcióival.

Bemutatjuk az OPSWAT legújabb megoldásait is, a Software Defined Perimeter (SDP) koncepcióját és a MetaAccess-t, a BYOD és távmunka környezetben kiemelten fontos kliens felügyeleti technológiát.

 

 

A SOC & Automatizáció témaköröket a FireEye új generációs SIEM megoldásával kezdjük, amely a technológia, folymatok és Threat Intel szolgáltatások egyedi kombinációját valósítja meg. 

Elsőként nálunk, a filter:max virtuális konferenciáján találkozhattok az automatizált pentesztelő platformmal, a Pentera-val, amely  bizonyára a CISO-k legjobb barátja lesz, hiszen rendszeresen és folyamatosan végez valós Red Team teszteket, így állandóan validálja az infrastruktúra és a biztonsági rendszerek változásainak hatásait.

A Vectra Cognito AI  előadásunkban megismerhetitek az egyetlen hálózati detekciós (NDR) platformot, amely kizárólag előre tanított és helyben tanuló algoritmusokkal, a hostok és accountok viselkedése alapján deríti fel a magas kockázatú támadásokat, szignatúrák és adatbázisok nélkül.

Az antivírus nem halott, ezért két előadást is szentelünk a témának, a Bitdefender például több mint 500 milló végpontot véd, és évek óta stabilan vezető helyet tölt be az AV összehasonlításokon. Nagyvállalati határvédelemben pedig akár 20-nál is több motorral erősíthetjük meg az ismert és ismeretlen károkozók elleni védekezést az  OPSWAT adatbeléptetési technológiájával.

Legutolsó szekciónkban szintén hazai premierrel találkozhattok: a BigID egyedülálló nagyvállalati Adatklasszifikációs és adat kormányozási technológiájával, ami a struktúrált és struktúrálatlan adatainkban tesz rendet és adatkormányzási funkciókkal segíti a DPO-k és CDO-k életét.

Mint mindig, a konferencián való részvétel most is ingyenes, ám regisztrációhoz kötött, melyet informatikai és biztonsági szakemberek számára hagyunk jóvá. Amennyiben ettől eltérő feladatkörrel szeretne részt venni valaki rendezvényünkön, kérjük a regisztrációs űrlap megjegyzés rovatában indokolja jelentkezését. 

 

 

Duplán számítunk rád!

 

filtermax konferencia

 

Virtuális rendezvényünkkel szeretnénk társadalmi felelősségvállalásunkat is erősíteni. A résztvevőket új technológiai ismeretekkel, a frontvonalban dolgozó egészségügyi dolgozókat pedig ingyen ebéddel szeretnénk támogatni. A virtuális konferencia bármelyik előadásán megjelenő minden résztvevő után két adag étellel támogatjuk az egészségügyi dolgozókat, akik áldozatos munkáját nem lehet eléggé megköszönni. Az #etesdadokit (https://www.facebook.com/etesdadokit/) jótékonysági kezdeményezésen keresztül juttatjuk el az ebédeket a lehető legjobb helyre. Támogast őket, tőlünk függetlenül is!

 

Virtuális Security Konferencia időzítés

 

  • Az előadásokat május 20., szerda és május 21., csütörtöki napokon tartjuk.
  • Mindkét napra,  egyetlen regisztrációval lehet jelentkezni.
  • A 30-45 perces előadásokhoz bármikor lehet csatlakozni.
  • Az előadások között 15-20 perces szünetet, illetve mindkét napon, 12:00 órától ebédszünet tartunk, így az egyéb teendőitek mellett is reméljük minél több előadáson tudtok résztvenni.
  • Ha a regisztrációval kapcsolatban kérdésed vagy technikai problémád lenne, akkor írj nekünk a webinar@filtermax.hu e-mail címre.

 

 

Virtuális Security Konferencia - Tervezett program

(Kattintsatok a képre a letöltésért!)

 

filtermax virtuális security konferencia

 

Az idei filter:max konferencia friss és nagyon aktuális, mély tartalmakat kínál. 10 gyártó, 5 egyedülálló magyarországi premier, 13 egyedi előadás, élő demókkal színesítve. Az előadók startra készek, a regisztrációs link izzik, már csak Te hiányzol a képből.

Update: a filter:max Virtuális Security Konferencia összes előadása elérhető youtube csatornánkon! Kattintsatok ide és ismerkedjetek az új technológiákkal!