Új OPSWAT termék: MetaDefender for Secure Storage

Az OPSWAT 2020. áprilisában piacra dobott egy új security terméket, amely egy integrált és átfogó megoldás vállalatok számára, hogy biztosítani tudják a multiplatform felhőalapú tárhelyszolgáltatók közötti adataik védelmét.

 

Mivel egyre több és több munkavállaló dolgozik otthonról és cserél, illetve tárol ezáltal adatot a felhőben (nyilvános SaaS vagy privát hosztolt formában), a vállalatoknak felkészültebbnek kell lenniük és biztosítaniuk kell a kritikus infrastruktúráiknak, főképp a pénzügyi, kormányzati vagy egészségügyi területeken, egy megbízható, erős védelmi réteget, hogy biztonságban tudják adataikat, megfelelve olyan szabályozási követelményeknek is, mint a HIPAA, PCI-DSS és a GDPR.

 

A MetaDefender for Secure Storage biztosítja az átláthatóságot a biztonságos tároláshoz azáltal, hogy beazonosítja az esetleges fenyegetéseket és riportolja az adatvesztést.

A MetaDefender for Secure Storage, az OPSWAT termékcsalád legújabb darabja, Zero-Day malware védelmet biztosít (Deep CDR), észleli a fejlett fenyegetéseket (Multiscanning) és sérülékenységeket, illetve segíti a szervezeteket az olyan megfelelőségek megsértésének elkerülésében, amelyek érzékeny adatvesztésekkel járhatnak (Proactive DLP). Teszi mindezt úgy, hogy a felhő alapú tárhely kompatibilis az együttműködő megoldásokkal, mint a OneDrive, a Box, az Amazon S3 stb.

 

Legfontosabb termékjellemzők és előnyök

 

Egységes Dashboard

 

OPSWAT MetaDefender for Secure Storage

A MetaDefender for Secure Storage irányítópultján a vállalati összes tárhely állapota egy helyen és azonnal megtekinthető. Az áttekinthető és lényegretörő dashboard lehetővé teszi, hogy láthatóvá váljanak az adatainkat érintő fenyegetések és sérülékenységek. A termék lehetőséget kínál rá, hogy mélyebben is elmerülhessünk és kivizsgálhassuk az infrastruktúránkat érintő, aggodalomra okot adó területeket és korrekciós intézkedéseket hajthassunk végre a védelem érdekében (a gyanús fájlokat szanitizálhatjuk, a fájlokból kinyert érzékeny adatokat riportolhatjuk és automatikusan szerkeszthejük is).

 

Kiváló riportolási képesség

 

  • Rugalmas, automatizált jelentések készítése

 

OPSWAT MetaDefender for Secure Storage

 

Függetlenül attól, hogy éppen a teljes tárhelyet, csak az új fájlokat, vagy csak bizonyos fájlokat vizsgálunk, a testreszabaható riportokat a MetaDefender for Secure Storage automatikusan, e-mailben küldi el a rendszerben beállított felelősöknek.

  • History feldolgozása

 

OPSWAT MetaDefender for Secure Storage

 

Áttekinthető az összes mentett és ütemezett riport egy helyen, ezáltal könnyen összehasonlíthatóak a korábbi szkennelések legfontosabb mutatói a felmérésekkel, előzetes trendekkel.

  • A riportok más felhasználókkal is megoszthatóak, a biztonsági és adatvédelmi beállítások pedig szabadon állíthatóak hozzá.

 

Egyszerű telepítés és beállítás

 

OPSWAT MetaDefender for Secure Storage

 

Telepítése nagyon egyszerű, a folyamat során importálható minden korábbi konfiguráció vagy beállítás. Az installer felülete könnyen kezelhető: lépésről – lépésre vezeti a felhasználót a mindössze néhány perces telepítés során.

 

User menedzselés

 

OPSWAT MetaDefender for Secure Storage

 

Akár több adminisztrátor szerepkör is kiosztható a hatékony megfelelőség menedzseléshez és az adatsértések kockázatainak kezeléséhez. Implementálhatók házirendek és olyan egyéb eljárások, amelyek megelőzik, detektálják, tárolják és kijavítják a jogosulatlan módosításokat. A szerepkör alapú hozzáférések menedzselhetősége segít minimalizálni az adatvédelmi szabályok megsértését is.

 

Az összes felhőalpú tárhely menedzselése egy helyen

 

Több felhőalapú tárhely megoldás is integrálható, beállítható és menedzselhető vele percek alatt. Egy átfogó nézetben monitorozható vele minden, így növelve a láthatóságot az adatok védelme érdekében.

 

OPSWAT MetaDefender for Secure Storage

  • Amazon S3 integrálása

Könnyen integrálható az Amazon S3 szolgáltatásokkal. Beállítható és menedzselhető több tárhely egység, hogy az összes Amazon S3 adatot egy nézetben kezelhessük és tarthassuk biztonságban.

  • Box integrálása

Könnyen integrálhatóak a Box tárhely egységei is a MetaDefender for Secure Storage termékkel. A beállítás, a kezelés mindössze néhány perc és a Box összes adata szintén egy nézetben menedzselhető.

 

Amennyiben többet is olvasnál a gyártóról, vagy a MetaDefender termékcsaládról, akkor kattints ide. Ha szívesen kipróbálnád az új MetaDefender for Secure Storage-t akkor az alábbi gombra kattintva tudod felvenni velünk a kapcsolatot.