Metadefender Drive magyar termékleírás a cikkben!

Portfóliónk, technológiai partnereink kiemelkedő gyártója az OPSWAT, az egyik legjobb platformot teremtette meg termékeivel a rendszereket veszélyeztető fenyegetések felderítésére és megelőzésére. Új termékével most átvitt értelemben és szó szerint is kézben tartható egy IT infrastruktúra biztonsága.

 

A Metadefender Drive nem más, mint egy USB eszköz, aminek segítségével ti is képesek lesztek a lehető legjobb védelmet nyújtani az ismert és ismeretlen fenyegetésekkel szemben.

 

A használata egyszerű, a számítógéphez, vagy laptophoz csatlakoztatva biztonságosan indíthatóvá válik az OPSWAT Metadefender Drive saját boot rendszere, amely nem használja a vizsgálandó eszköz saját operációs rendszerét, így attól függetlenül történik meg az ellenőrzés.

 

A Metadefender Drive klienssel bootolás előtt ellenőrizhető a vizsgált eszközök belső merevlemeze és Windows operációs rendszere, úgy, hogy nincs szükség bejelentkezési hitelesítő adatok megadására, és a Drive képes törölni a rendszerben esetlegesen előforduló rosszindulatú programokatat is.

 

A Metadefender Drive egy pre-installed megoldást használva bootol be és a vizsgált eszköz teljeskörű malware és sérülékenység szkennelését, elemzését a háttértáron található fájlok mennyiségének fényében a lehető legrövidebb idő alatt elvégzi. A folyamat során riportot készít a felfedezett fenyegetések és sérülékenységek kapcsán, vagyis komplett képet kaphatunk a fenyegetést jelentő fájlokról.

 

Az USB csak szkennel és elemez, ám adatot nem tárol. Hordozhatóságának köszönhetően lehetővé teszi az infrastruktúrák gyakorlatiasabb felügyeletét, ellenőrzését. Szemben az egyszeri szkennelési technológiákkal, a Metadefender Drive működésében alkalmazott öt különböző AV motororal gyorsabban észlelhetőek a fenyegetések.

 

Metadefender Drive a gyártó egy hiánypótló terméke, aminek köszönhetően csak és kizárólag megbízható eszközök léphetnek majd be vállalatotok IT infrastruktúrájába.

 

A Metadefender Drive az itt összefoglaltaknál sokkal jobb és több, ezért ajánljuk, hogy kattintsatok a funkciói teljes körű, részletes, magyar nyelvű termékismertetőjéért: itt tudjátok letölteni. A gyártóról itt olvashattok bővebben. Ha mégis inkább kérdeznétek, akkor további információt az alábbi gombra kattintva tudtok kérni.

 

Update: Nézzétek meg az alábbi előadást, ami a filter:max Virtuális Security Konferencián készült. A videóban a Metadefender v4 CORE, Email, Kiosk és Drive terméket, az adatbeléptetési folyamatot és az e-mail ellenőrzést ismertetjük működés közben.