Chris Morales, a Vectra security kutatócsapatának vezetője egy bomba jó előadást tartott nemrég arról, hogy mit is jelent, hogyan működik és mit vizsgál a gyártó által megalkotott mesterséges intelligencia. A „gépi tanulás” olyan alapvetéseivel ismerkedhettek meg röpke 25 percben, ami alapjaiban hoz közelebb minden kiberbiztonsági szakembert ehhez az egyedülálló technológiához. Az áttekintés során minden olyan érzékeny pontot érint a Vectra szakértője, ami segít megérteni az alapokat, a viselkedés-alapú, algoritmusok által vezérelt támadás detekciókat és az azok mögött rejlő belső folyamatokat.

 

 

A Vectra mesterséges intelligencia (AI) alapú szoftvere (itt írtunk róla legutóbb) példátlanul sikeres termék a kiberbiztonsági piacon. Népszerűségét annak köszönheti, hogy az újgenerációs mesterséges intelligenciával felruházott Cognito, lényegében a teljesen automatizált riasztásoknak  köszönhetően, akár több ember munkáját is megspórolja az incidensek értelmezése és kritikusságuk szerinti besorolásával. 

 

A Vectra további előnyei, hogy nem áraszt el feleslegesen riasztásokkal, hanem a mesterséges intelligencia alapú szoftver úgy elemzi az óriási adattömeget, hogy csak a legveszélyesebb és legvalószínűbb behatolásokra segít fókuszálni. Ha szeretnél teljes fizikai és virtuális infrastruktúra védelmet és unod a töménytelen IPS és SIEM riasztást és, akkor a Vectra-t neked találták ki.

 

Ha érdekelnek a Vectrával kapcsolatos további statisztikák, demo-k, akkor az alábbi gombra kattintva vedd fel velünk a kapcsolatot és máris repítjük az információkat!