CybeReady: amikor a célzott phishing mégsem ér célba!

A CybeReady egy, a kiberbiztonsági felkészültséget, tudatosságot segítő edukációs platform. Forradalmasítja a szervezetek valós adathalász támadásokra történő reagálását. Küldetése egyértelmű: méretüktől függetlenül, felkészíteni a szervezeteket arra, hogy hatékonyan és eredményesen legyenek képesek megküzdeni a kiberfenyegetésekkel.

 

CybeReady in Action: biztos lehetsz az eredményességében!


A CybeReady tisztában van a kihívásokkal, amelyekkel napjainkban a vállalatoknak meg kell küzdeniük. A hackerek éleslátóan, könyörtelenül használják ki a gyenge pontokat, miközben a munkavállalók számára egyre nagyobb nehézséget okoz, hogy felismerjék a szofisztikált támadásokat.

 

A hagyományos képzési programok többnyire stratégia nélkül működnek és túlságosan is általános tartalmuk miatt gyakran csak értékes munkaórát vesznek el a dolgozóktól, nem pedig edukálják őket. A phishing nem válogat. Egy valós adathalász támadás ma már egyre gyorsabban okozhat felbecsülhetetlen károkat. Az információbiztonsági szakemberek leterheltsége is nehezíti a felkészülést: kevés idő jut a tudatosságra ösztönző programok zökkenőmentes menedzselésére.


CybeReady: phishing kicsit másképp

 

A CybeReady innovatív megközelítésével olyan kivételes platform jött létre, amelynek középpontjában az alábbiak fókuszpontok állnak:

  • Hatékonyság: igazolt eredmények a trendek, viselkedésbeli változások és kockázatcsökkenés tekintetében.
  • Automatizáltság: a gépi tanulás lehetőségeit kiaknázva a platform az év minden napján, napi 24 órában elérhető, a munkavállalók legalább havonta egyszer, részletekben kapják a képzést.
  • Eredményesség: egyszerű belépés, befogadható mennyiségű tudásanyag, belső kommunikációs eszközök és átfogó jelentések készítése egyetlen gombnyomásra.
  • Autonómia: a program minimális informatikai ráfordítással működik, így csökkennek az üzemeltetési költségek.
  • Adaptív: 42 nyelven elérhető, kifinomult gépi tanulási algoritmusokon alapuló, adatvezérelt döntések irányítják, amelyek az új fenyegetésekkel együtt, folyamatosan fejlődnek.
  • Átfogó jelleg és megfelelőség: adathalász támadások szimulálása, NIST-követelményeknek megfelelő tartalom, proaktív Read&Sign mechanizmusok.

A CybeReady forradalmasítja a szervezeten belüli kibertudatossági képzéseket

 

A CybeReady automatikusan szállítja a phising szimulációkat minden alkalmazottnak, naprakész tudást biztosít. Hatékony, gyors és könnyen kezelhető: tökéletesen integrálható minden szervezet életébe, ahol fontosnak tartják a szenzitív információk, adatok védelmét, a vállalati kultúra fejlesztését kiberbiztonsági szempontból is. Világszerte szavaztak már igennel a CybeReady-re, Ti mikor próbálnátok ki?