WORKSHOP! Adattudomány a biztonsági kutatásban

Szeretettel meghívunk, 2019. november 21-én, a Villa Bagatelle-ben tartandó workshopunkra, ahol Gregory Cardiet, a Vectra EMEA biztonsági igazgatója tart előadást meghívásunka, az adattudomány alkalmazásáról a támadási viselkedések felderítésében.

 

Vectra workshop filter:max, Vectra Cognito

 

Az előadás igazi mélyrepülés lesz a gépi tanulás világába, és annak alkalmazásaira. A workshop második felében is igazi izgalmak várhatóak: a támadások anatómiáját vesszük górcső alá a Vectra laboratóriumában egy éles szimulációval. 

 

Vectra workshop filter:max, Vectra Cognito

 

Vectra Workshop - Programelőzetes

November 21., csütörtök

8:30- regisztráció

9:00 Adattudomány a biztonsági kutatásban

10:30 Szünet és reggeli

11:00 Vectra Lab bemutató

Program vége: várhatóan 12:30

 

Vectra workshop rendezvényünket a Villa Bagatelle Salon termében tartjuk.

 

Vectra workshop filter:max, Vectra Cognito

 

Cím:1126 Németvölgyi út 21.

Parkolás: A Németvölgyi és az Orbánhegyi út felől közelíthető meg a Villa Bagatelle két privát parkolója is, ami ingyenes minden résztvevő számára. Amennyiben, a férőhelyek elfogynak, a Királyhágó téren rendelkezésre áll fizetett/őrzött parkoló.

A helyszín és létszám erősen limitált, ezért a jelentkezési szándékotokat minél előbb jelezzétek a workshop@filtermax.hu címen vagy szokásos kapcsolattartótoknál!

A Vectra az első és egyetlen behatolás védelemmel, detekcióval foglalkozó megoldás, ami kizárólag mesterséges intelligencián alapuló algoritmusokkal automatizálja a belső hálózati forgalomban észlelt anomáliák biztonsági értékelését. A gyártóról itt olvashattok bővebben.

Várunk szeretettel!